Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,62 milioane de lei (3,69 milioane de euro), castigand astfel titlul de lider pe piata de profil, titlu ocupat anterior de Colliers International.
"Cu afaceri consolidate de 15,62 milioane de lei, Coldwell Banker Affiliates of Romania trece simultan pe profit operational si pe locul intai in topul companiilor de consultanta imobiliara in Romania. Compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de aproximativ 9% in 2009 din activitatile desfasurate, fiind singurul brand international care nu a suferit o scadere a cifrei de afaceri", se arata in comunicatul consultantului imobiliar.

In ultimii ani, titlul de lider pe piata de consultanta imobiliara a fost ocupat de Colliers International, care a raportat in 2007 afaceri record de 21,23 milioane de euro. [Citeste si Cum lupta Colliers pentru pozitia de lider pe piata de consultanta imobiliara]

“Avem o echipa de 12 parteneri care au demonstrat calitati de management de criza impecabile. Au avut capacitatea sa formeze la inceputul anului 2009 echipe noi cu care au reusit sa aplice strategia noastra de retail si sa castige cota de piata”, declara Valentin Ilie (foto), CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker a lansat recent divizia REO (Real Estate Owned) Experts, specializata in administrarea si vanzarea portofoliilor de active bancare neperformante. De asemenea, compania a anuntat un nou concept de sucursala imobiliara, acesta fiind inaugurat la inceputul lunii iunie.

“In curand vom lansa inca o sucursala in Bucuresti si una in tara, ambele fiind acum in curs de amenajare”, a adaugat Valentin Ilie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania are in prezent unsprezece sucursale: opt in Bucuresti si trei in orasele secundare din tara: Campulung, Brasov si Piatra Neamt. Cea mai recenta sucursala lansata se afla pe bulevardul Ferdinand, in apropiere de parcul Obor, si a necesitat o investitie de circa 25.000 euro.

Citeste aici o serie de editoriale scrise de Valentin Ilie pentru Wall-Street.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri