Mai mult de o treime din cititorii chestionati de Wall-Street sunt de parere ca pe piata chiriilor pentru locuinte mai este loc de scadere si se asteapta ca scaderile inregistrate in prima jumatate a anului sa continue, chiar daca toamna era cunoscuta ca o perioada de crestere pentru aceasta piata.

Din cei aproape 600 de cititori chestionati de Wall-Street, aproximativ 35% sunt de parere ca nivelul chiriilor pentru locuinte va continua sa scada, in timp ce aproximativ 27% dintre respondenti cred ca nivelul chiriilor va ramane constant.

In ceea ce priveste scaderile inregistrate de chiriile locuintelor in ultimul an, peste 47% dintre cititorii chestionati spun ca nu le-au scazut chiriile, in timp ce pentru circa 30% dintre respondenti chiriile au scazut cu 10-30% in ultimele doisprezece luni.

Oferta Prima Casa este tentanta pentru mai mult de jumatate dintre cititorii chestionati de Wall-Street, insa doar circa 20% dintre acestia iau in calcul contractarea unui credit, in timp ce peste 38% dintre respondenti spun ca sunt interesati, dar nu se califica pentru un credit prin Prima Casa.

Afla aici ce au raspuns cititorii Wall-Street la sondajul legat de evolutia chiriilor pentru locuinte.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Vor creste preturile apartamentelor noi cu pana la 25% pana in 2020?