Consultatul imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a deschis o noua sucursala, amplasata in zona Tunari-Eminescu, aceasta fiind a noua agentie a consultatului in Bucuresti si douasprezecea in tara.

“Ne vom concentra pe promovarea de apartamente noi si vechi si vom lansa operatiunile de short-term rentals (n.r: inchirieri pe termen scurt). De asemnea, ne vom implica in promovarea asset-urilor bancare neperformante administrate de divizia CB REO Experts incepand cu luna septembrie” , a declarat Andreea Konrad, Managing Partner al sucursalei Coldwell Banker Tunari-Eminescu.

Operatiunile Coldwell Banker Tunari-Eminescu vor fi conduse de Andreea Konrad si Mihaela Toma, fiecare avand o exerienta de peste 10 ani in business management.

“Pe langa apartamentele individuale, am inceput din nou promovarea de proiecte rezidentiale mari, dar si a asset-urilor aflate in portofoliile bancilor. Vom continua expansiunea in Bucuresti si in tara, urmatoarea sucursala fiind cea din Arad”, a anuntat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

De curand, Banca Comerciala Romana (BCR), cea mai mare banca de pe piata locala dupa valoarea activelor gestionate, a incheiat cu un parteneriat pentru promovarea creditelor ipotecare cu compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,62 milioane de lei (3,69 milioane de euro), castigand astfel titlul de lider pe piata de profil.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Georgia Cailean, noul CEO al Coldwell Banker Romania