“Ne vom concentra pe promovarea de apartamente noi si vechi si vom lansa operatiunile de short-term rentals (n.r: inchirieri pe termen scurt). De asemnea, ne vom implica in promovarea asset-urilor bancare neperformante administrate de divizia CB REO Experts incepand cu luna septembrie” , a declarat Andreea Konrad, Managing Partner al sucursalei Coldwell Banker Tunari-Eminescu.

Operatiunile Coldwell Banker Tunari-Eminescu vor fi conduse de Andreea Konrad si Mihaela Toma, fiecare avand o exerienta de peste 10 ani in business management.

“Pe langa apartamentele individuale, am inceput din nou promovarea de proiecte rezidentiale mari, dar si a asset-urilor aflate in portofoliile bancilor. Vom continua expansiunea in Bucuresti si in tara, urmatoarea sucursala fiind cea din Arad”, a anuntat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Citeste si:

De curand, Banca Comerciala Romana (BCR), cea mai mare banca de pe piata locala dupa valoarea activelor gestionate, a incheiat cu un parteneriat pentru promovarea creditelor ipotecare cu compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,62 milioane de lei (3,69 milioane de euro), castigand astfel titlul de lider pe piata de profil.