Consultatul imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a deschis o noua sucursala, in orasul Arad, investitia fiind estimata la 120.000 euro.

Sucursala Coldwell Banker din Arad, a treisprezecea din tara, este amplasata in imediata apropiere a centrului comercial Atrium Center, pe Calea Aurel Vlaicu si are o suprafata de circa 100 mp.

“Investitia in aceasta unitate s-a ridicat la aproximativ 120.000 euro, o suma mai mare fata de celelalte investitii intrucat am achizitionat spatiul in care ne vom desfasura activitatea”, a explicat Valentin Ilie (foto), CEO al companiei Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Echipa Coldwell Banker din Arad este formata din patru agenti imobiliari si este coordonata de Valentin Nemes, managing partner.

“Pana la sfarsitul anului intentionam sa mai deschidem inca doua sucursale in zona de vest a tarii si Transilvania. Consideram ca exista un foarte mare potential in aceste zone”, a adaugat Ilie.

Coldwell Banker a lansat recent divizia REO (Real Estate Owned) Experts, specializata in administrarea si vanzarea portofoliilor de active bancare neperformante. De asemenea, compania a anuntat un nou concept de sucursala imobiliara, acesta fiind inaugurat la inceputul lunii iunie.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 15,62 milioane de lei (3,69 milioane de euro), castigand astfel titlul de lider pe piata de profil.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Valentin Ilie, CEO-ul Coldwell Banker, managerul anului la Gala WS