Antrenorul Victor Piturca a declarat ca a dorit drept garantie pentru "tacerea" lui Gigi Becali un teren care valora 3-4 milioane de euro, insa finantatorul stelist nu a fost de acord.

"Joi seara, l-am sunat si a venit la stadion unde am discutat 2-3 ore in birou. I-am spus: «Am crezut ca intelegerea noastra se va baza pe sinceritate si incredere, dar vad ca nu se poate cu tine sa fac performanta». I-am zis sa nu incerce sa ma umileasca cum a facut el cu multi alti antrenori. Pai daca acum s-a intamplat asa, ce se intampla peste o luna, ce se intampla daca pierdeam cu Branestiul sau ce se intampla daca pierdeam in Liga Europa? Iesea el, iar la televizor si ne umilea. De aia i-am spus ca eu vreau garantie acel teren, care cred ca valoreaza 3-4 milioane de euro. Si sa punem clauze, «iar daca te bagi la echipa, daca imi umilesti jucatorii sau pe noi, atunci luam aceasta garantie si plecam». Asta a fost ultimatumul meu. Asta am dorit eu. Dar el a spus ca nu poate face asta. Atunci ne-am dat mana, am decis ca staful sa mearga cu echipa si asta a fost totul", a declarat Piturca, potrivit 9AM.ro.

Tehnicianul Victor Piturca a declarat ca nu s-ar fi intalnit cu reprezentantii presei daca patronul stelist Gigi Becali nu ar fi spus "tampenii caracteristice lui".

Cititi mai multe despre acest subiect pe 9AM.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Becali a fost condamnat in Dosarul Valiza. Ce se intampla cu Steaua?