Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa pe piata locala, a lansat portalul realestate.romtelecom.ro pentru a promova inchirierea proprietatilor imobiliare din portofoliu, in prezent fiind postate peste 150 de anunturi, care insumeaza peste 100.000 mp de spatii.
Investitia in portalul companiei nu a fost facuta publica. In prezent, portofoliul imobiliar al Romtelecom cuprinde peste 100.000 mp de spatii, spun reprezentantii companiei. Potrivit calculelor Wall-Street, doar proprietatile cu suprafete de peste 1.000 mp din portofoliul Romtelecom insumeaza peste 135.000 mp.

Realestate.romtelecom.ro se adreseaza clientilor interesati de tranzactii cu spatii imobiliare, atat persoanelor juridice si fizice, dar si agentiilor imobiliare care urmaresc sa colaboreze cu Romtelecom. Ofertele publicate fac referire la spatii destinate activitatilor cu profil comercial, de birouri si/sau de depozitare, spatii tehnice, turistice, apartamente si terenuri”, se arata in comunicatul Romtelecom.

Ofertele de inchiriere contin informatii precum suprafata, zona, fotografii si persoane de contact. Activitatea de gestionare a portofoliului imobiliar este coordonata de o echipa specializata, infiintata in urma cu trei ani si formata din sapte agenti.

Compania a preferat lansarea unui site propriu in defavoarea postarii anunturilor pe un portal imobiliar, intrucat "a fost important sa ofere celor interesati un canal de interactiune directa cu Romtelecom, de unde sa isi poata procura rapid si eficient toate informatiile de care au nevoie".

Cel mai mare spatiu postat pe site este un depozit cu o suprafata de 13.709 mp, amplasat in zona Trafic Greu, in imediata apropriere a parcului Carol.

Pe langa ofertele de inchiriere, portalul face referire si la servicii de consultanta in constructii, administrare a proprietatii si servicii de securitate si protectie.

Noul sediul central al Romtelecom se afla in proiectul City Gate, din zona Piata Presei, unde operatorul a inchiriat peste 12.000 mp de birouri, repartizati pe 12 etaje, pentru cei peste 1.000 de angajati.

La finalul lui iunie, Romtelecom avea 2.663.712 abonati de telefonie fixa, 881.218 de utilizatori de internet fix si mobil si 934.082 de clienti pentru serviciile de televiziune.

Sursa galerie foto: realestate.romtelecom.ro


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri