“Incepand de astazi (n.r: marti), Verbio a preluat contul de PR al companiei CB Richard Ellis”, se arata in anuntul agentiei de comunicare.

Firma Verbio a fost lansata in toamna anului trecut de catre Despina Ponomarenco, cea care timp de patru ani a coordonat departamentul de marketing si comunicare al companiilor CBRE si Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Pana de curand, comunicarea consultantului CBRE a fost realizata de o echipa interna, coordonata de Maria-Luiza Ostaficiuc. “In prezent, sunt in concediu medical si voi reveni peste aproximativ doua luni. Sunt in discutii cu managementul CBRE, dar voi lua o decizie finala cand ma voi intoarce”, a explicat Ostaficiuc.

Citeste si:

Pe plan local, compania de consultanta imobiliara CBRE a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de circa 2,05 milioane de euro, avand 53 de angajati, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Consultantul imobiliar a fost preluat in anul 2008 de firma CB Richard Ellis, cu sediul in Los Angeles, in schimbul sumei de 35 milioane de dolari (circa 24 milioane de euro).