In prezent, Takko mai are un singur magazin in orasul Pitesti, amplasat in proiectul Jupiter City.

Galeria Real din Pitesti are o suprafata construita de 25.500 mp, dintre care 14.500 mp reprezinta suprafata ocupa de hipermarketul Real.

Pe langa hipermarket, Galeria Real mai cuprindea pana de curand magazinele: JYSK, Domo, Takko Fashion si Leonardo. Luna trecuta, retailerul german Takko a inchis si acest magazin, dupa ce recent a anuntat inchiderea unitatii din Iris Shopping City.

Citeste si:

Magazinele Takko au, in general, o suprafata medie de 500 mp si necesita investitii de 300.000 euro/locatie. Anul trecut, retailerul a deschis 11 magazine in Romania si a anuntat ca pentru acest an are in plan alte cinci.

“Vrem sa deschidem inca cinci magazine, dar cautam locatii cu chirii pe care sa le putem suporta. Pentru un retailer de fashion de tip discount cred ca o chirie de 7-15 euro/mp/luna este potrivita”, spunea la inceputul anului Cosmin Ulmean, managing director pentru Romania al Takko Fashion International.

Retailerul German a intrat pe piata din Romania in anul 2007. Compania Takko, cu sediul in Telgte, a fost infiintata in 1982 si este al doilea retailer de pe piata de profil din Germania.