Retailerul german de imbracaminte Takko a inchis magazinul amplasat in Galeria Real din Pitesti, care a fost deschis odata cu hipermarketul Real, la sfarsitul anului 2008, se arata intr-un anunt publicat in Monitorul Oficial.
In prezent, Takko mai are un singur magazin in orasul Pitesti, amplasat in proiectul Jupiter City.

Galeria Real din Pitesti are o suprafata construita de 25.500 mp, dintre care 14.500 mp reprezinta suprafata ocupa de hipermarketul Real.

Pe langa hipermarket, Galeria Real mai cuprindea pana de curand magazinele: JYSK, Domo, Takko Fashion si Leonardo. Luna trecuta, retailerul german Takko a inchis si acest magazin, dupa ce recent a anuntat inchiderea unitatii din Iris Shopping City.

Magazinele Takko au, in general, o suprafata medie de 500 mp si necesita investitii de 300.000 euro/locatie. Anul trecut, retailerul a deschis 11 magazine in Romania si a anuntat ca pentru acest an are in plan alte cinci.

“Vrem sa deschidem inca cinci magazine, dar cautam locatii cu chirii pe care sa le putem suporta. Pentru un retailer de fashion de tip discount cred ca o chirie de 7-15 euro/mp/luna este potrivita”, spunea la inceputul anului Cosmin Ulmean, managing director pentru Romania al Takko Fashion International.

Retailerul German a intrat pe piata din Romania in anul 2007. Compania Takko, cu sediul in Telgte, a fost infiintata in 1982 si este al doilea retailer de pe piata de profil din Germania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri