STK Properties Cluj-Napoca isi reduce capitalul cu 31 mil. lei

Firma STK Properties din Cluj-Napoca, detinuta de fondul de investitii STK Emergent, isi diminueaza capitalul social cu 31 milioane de lei, la 39 milioane de lei, intrucat capitalul subscris nu a fost varsat integral.

STK Emergent a decis anularea a 31 de milioane de actiuni, cu valoarea nominala de un leu, potrivit unui anunt al STK Properties.

Inainte de operatiune, capitalul dezvoltatorului imobiliar era de 70 de milioane de lei.

STK Properties a anuntat in 2008 ca va construi in Cluj-Napoca un ansamblu imobiliar, alcatuit din locuinte, birouri si spatii comerciale, cu o valoare de piata de 50 milioane de euro, proiectul fiind aprobat de Comisia de Urbanism a orasului. Termenul de finalizare a lucrarilor era prevazuta pentru sfarsitul anului 2009. Administratorii firmei isi propuneau listarea firmei dezvoltatoare la Bursa de Valori Bucuresti dupa incheierea investitiei.

Potrivit celor mai recente informatii disponibile, inceperea constructiei a fost amanata din cauza conditiilor de pe piata imobiliara. Reprezentantii STK Properties nu au putut fi contactati pana la ora transmiterii acestei stiri.

Fondul de investitii STK Emergent din Cluj-Napoca este listat la Bursa de Valori Bucuresti si administra in iulie active in valoare de 75 milioane lei. STK Emergent este administrat de STK Financial, firma detinuta de Nicolae Pascu, presedintele si directorul general al companiei si de sotia acestuia, Cristina Pascu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri