Millennium Estate, noul proprietar al Millennium Business Center, a preluat lucrarile de constructie la acest proiect si a desemnat firma Summa ca antreprenor, cladirea urmand a fi livrata in luna septembrie a anului viitor.

Luand in considerare data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana ca 2007, data livrarii acestui proiect este bine aleasa, fiind asteptata o crestere a numarului de companii care vor intra pe piata si o dinamizare a activitatii celor existente, incluzand si eforturi pentru imbunatatirea imaginii si credibilitatii. Locatia spune multe despre puterea financiara a unei companii si despre planurile sale pe termen lung, astfel ca oferta Millennium este ideala pentru cine isi cauta un sediu reprezentativ anul viitor, explica Alexandru Stancov, senior broker in cadrul departamentului de spatii de birouri din Eurisko.

Un adevarat punct de reper in centrul Bucurestiului

Cu un total de 24 de niveluri: patru subsoluri, parter, 18 etaje si etajul tehnic, Millennium Business Center va domina zona din vecinatatea Pietei Rosetti, fiind cu siguranta un nou punct de reper nu doar in aceasta zona ci si pentru centrul capitalei.

Locatia acestei cladiri de birouri, langa biserica Armeneasca si la intersectia strazii Armand Calinescu cu bulevardul Carol, ofera imobilului o expunere excelenta. Pe langa vizibilitatea foarte buna, aceasta locatie are avantajul de a oferi un acces facil, avand alaturi statiile de autobuz, tramvai, troleibuz si la 4 minute de mers pe jos de metrou Piata Universitatii.

Standarde moderne pentru o cladire multifunctionala

Finisajele folosite sunt cu adevarat de clasa A. Proprietarul nu va face rabat de la calitate, totul pentru confortul viitorilor chirasi ai acestui proiect, mai spune Alexandru Stancov. Cladirea va intruni o serie de solutii constructive si arhitecturale deosebite, fiind la +72.00 m inaltime , cea mai inalta cladire cu structura de rezistenta din otel din Romania. Cladirea se va bucura de toate facilitatile unei cladiri de clasa A: sistem climatizare HVAC (4 ducturi) pentru asigurarea controlului individual al temperaturii si ventilatie naturala; pardoseala suprainaltata in spatiile de birouri. plafon suspendat cu lumini incastrate, aport de aer proaspat, sistem de detectare a incendiilor prin senzori de fum si de stingere cu sprinklere, 5 lifturi si 2 escalatoare, sistem de supraveghere si paza asigurata.

Suprafetele oferite vor varia intre 500 si 1.000 de mp per nivel si vor fi configurate tip open space lasand chiriasilor optiunea partitionarii conform propriilor nevoi si standarde.

Facilitati care vor adauga valoare companiei dvs

Millennium Business Center nu inseamna doar o cladire de birouri ci si spatii comerciale care vor deservi companiile ce activeaza aici, pe scurt un centru de afaceri in adevaratul sens al cuvantului. Astfel, la parter se intentioneaza amenajarea unei banci cu acces din bulevardul Carol, care va avea avantajul sa deserveasca nu doar o zona centrala, ci si chiriasii unei cladiri de clasa A. Tot la acest nivel este prevazuta amenajarea unor magazine, avand in vedere ca locatia este una ce beneficiaza de un trafic intens intr-o zona ultra-centrala. La ultimul nivel se va construi un modern restaurant ce va beneficia de o panorama asupra intregului centru al capitalei.

Pe langa un mediu de lucru confortabil si securizat, Millennium Business Center ofera in plus valoare in ceea ce priveste imaginea si, implicit recunoastere sociala pentru locatarii sai. Iata de ce, cu siguranta oferta sa de inchiriere va fi rapid absorbita, conchide Alexandru Stancov.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri