Portalul imobiliar MagazinulDeCase.ro, cumparat recent de Sanoma Digital, a incheiat un parteneriat cu Raiffeisen Bank, prin care proprietarii care isi promoveaza locuintele pe site pot plati contravaloarea anunturilor la orice ghiseu Raiffeisen.

Dupa ce listeaza anuntul pe MagazinulDeCase.ro, clientii primesc pe email o factura proforma cu care pot merge si efectua plata. Odata cu confirmarea platii, anuntul este publicat pe portal.

“Multi proprietari sunt inca reticienti la plata prin card sau SMS si prefera plata la ghiseu“, explica Florin Pravai, director de proiect in cadrul Sanoma Digital, decizia de a incheia un parteneriat cu Raiffeisen Bank.

Pe langa plata la ghiseele Raiffeisen, anunturile mai pot fi platite prin SMS, online cu cardul sau prin transfer bancar. Plata anunturilor prin SMS presupune efectuarea unei plati de maxim 20 euro plus TVA, pe care clientul o plateste direct la operatorul de telefonie mobila la care este abonat.

Plata prin transfer bancar presupune existenta unui cont bancar din care clientul sa poata efectua plata in contul beneficiarului, in timp ce plata electronica, cu cardul, asigura transferul instantaneu al sumei platite.

Portalul MagazinulDeCase.ro a fost achizitionat, la inceputul lunii iulie, de catre Sanoma Digital, o companie subsidiara a grupului Sanoma Magazines International.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri