CBRE negociaza inchirierea a 3.000 mp pentru birourile de la Sun Plaza

Dupa ce a intermediat inchirierea unei suprafete de 1.200 mp de birouri pentru operatorul de servicii medicale Centrul Medical Unirea, consultantul imobiliar CBRE a anuntat ca negociaza inchirierea a inca 3.000 mp de birouri in cadrul proiectului Sun Offices, dezvoltat de proprietarii mall-ului Sun Plaza.

“In prezent se poarta discutii avansate cu o serie de companii interesate de acest proiect pentru inchirierea a inca 3.000 mp de birouri, estimand ca negocierele se vor finaliza pana la finalul anului”, a declarat, pentru Wall-Street, Sebastian Dragomir, manager in cadrul CB Richard Ellis (CBRE) si responsabil cu inchirierea proiectului Sun Offices.

Recent, CBRE a intermediat inchirierea unei suprafete de 1.200 mp de birouri pentru operatorul Centrul Medical Unirea (CMU), care va deschide in primul trimestru din 2011 prima policlinica dintr-un mall.

Chiria medie in zona de sud a Capitalei se situeaza intre 12 si 14 euro/mp/luna, spune Dragomir. Astfel, CMU va plati o chirie lunara de aproximativ 15.000 euro pentru spatiul ocupat in Sun Offices.

Cladirea de birouri Sun Offices, dezvoltata de Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, este construita pe trei etaje, avand o suprafata inchiriabila de 9.800 mp.

Proiectul a fost ridicat deasupra centrului comercial Sun Plaza si poate gazdui pana la 1.000 de persoane, data livrarii fiind programata pentru sfarsitul anului. In prezent, stocul de birouri din sudul Bucurestiului este de 34.000 mp, potrivit consultantului CBRE.

Centrul comercial Sun Plaza a inregistrat in prima jumatate a anului un trafic de 25.000 de vizitatori/zi in cursul saptamanii si 35.000 de vizitatori/zi in weekend, potrivit raportului semestrial publicat de Sparkassen Immobilien.

Compania de consultanta imobiliara CBRE a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 2,17 milioane de euro si pierderi de 2,38 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul de Finante.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri