Compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate a incheiat un parteneriat cu furnizorul de servcii Brittain Hadley Group, extinzandu-se astfel pe segmentele de project management si consultanta in constructii.
Brittain Hadley Group este un furnizor de servicii, activ in domeniul consultantei in constructii, unde ofera servicii precum: project si cost management, design, supravegherea constructiilor si analiza. Compania are mai multe subsidiare in Marea Britanie, Insulele Canalului, Ungaria, Polonia si Serbia.

Pe piata locala, lucrarile efectuate de Brittain Hadley Group includ amenajarea unor spatii de birouri in zona centrala a Bucurestiului si o unitate industriala de productie in Timisoara.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in 29 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 129 de birouri la nivel mondial.

In Romania, BNP Paribas Real Estate, fosta Atisreal, a raportat anul trecut o cifra de afaceri de circa 715.000 euro, de aproape trei ori mai mica fata de cea din anul 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri