Un avocat din Ierusalim a scos la vanzare o casa amplasata in estul orasului, pe care o promoveaza ca fiind fosta locuinta a lui Osama bin Laden, liderul gruparii teroriste Al Qaeda, scrie publicatia Globes.

Locuinta este amplasata in cartierul Shoafat, din estul Ierusalimului. “Tatal lui Osama bin Laden a venit din Arabia Saudita in anul 1940 si a cumparat aceasta casa, nefiind locuinta sa permanenta. Osama a petrecut mai multe perioade in aceasta casa, in anii ‘60”, a declarat avocatul Mu'in Khoury, proprietarul locuintei.

Pe langa familia Bin Laden, locuinta din Ierusalim a avut mai multi proprietari. Dupa Razboiul de Sase Zile, care s-a desfasurat in iunie 1967, casa a intrat in posesia statului, fiind folosita ca birou pentru consulatul spaniol.

In cele din urma, locuinta a fost cumparata de avocatul Khoury, care incearca in prezent sa o vanda.

In luna iulie, Omar Bin Laden, fiul binecunoscutului terorist, a declarat ca tatal sau traieste, dar ca nu stie unde se afla. “Tatal meu e pe pamant, dar nu stiu unde. El traieste. Daca o asemenea persoana moare, nu poti tine acest lucru secret niciodata. Lumea s-ar schimba daca el ar muri”, a declarat Omar Bin Laden intr-un interviu acordat The Telegraph, citat de 9AM.

Vezi Cum arata piata imobiliara din Israel - Galerie FOTO.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Topul firmelor de consultanta imobiliara: cine a dominat piata in 2018