Discretul Liviu Tudor, considerat cel mai mare proprietar roman de spatii de birouri, este de parere ca mediul politic este judecat gresit de oamenii de afaceri, care dau vina pe Guvern pentru modul in care business-urile lor evolueaza si considera ca fiecare jucator ar trebui sa isi adapteze afacerile la realitatea pietei.

“Imi pare rau sa aud atatea critici la adresa Guvernului din partea oamenilor de afaceri. Nu cred ca trebuie sa le spunem politicienilor ce sa faca, ci trebuie sa ne adaptam business-urilor noastre. A spune ca ceva nu merge doar pentru ca politicienii nu fac ce vrem noi nu este un mod de a face business. Trebuie sa-ti adaptezi produsul la piata, fara a astepta ca altcineva sa-ti usureze munca”, a declarat Liviu Tudor (foto), presedintele companiilor ID Grup si Genesis Development.

Prin intermediul Genesis Development, Liviu Tudor detine circa 130.000 mp de birouri, fiind cel mai mare proprietar roman din piata spatiilor de birouri. Printre chirisii cladirilor sale se numara Garanti Bank, Siemens, Renault, Citi Bank si Accenture.

Omul de afaceri planuieste sa inceapa in primavara constructia unei cladiri de birouri cu o suprafata de circa 15.000 mp, o parte din finantare provenind din fonduri europene. Proiectul va fi amplasat in cartierul Militari, in apropierea parcului de afaceri West Gate si va fi finantat partial de fonduri europene.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Un afacerist turc a investit 14 mil. euro in doua cladiri de birouri