„Nu mai sunt foarte multe spatii de inchiriat, iar ritmul de inchiriere creste pe zi ce trece. Cred ca oamenii au fost atrasi de pachetele transparente de reduceri, de rapiditatea cu care s-a ridicat constructia, de zona care promite si de seriozitatea business-ului pe care probabil o imprim eu” spune Gica Popescu (foto).

Doldora Bazaar are o suprafata de 7.000 mp inchiriabili si va gazdui circa 500 de magazine, traficul zilnic fiind estimat la 7.000-8.000 de vizitatori.

Pentru inchirerea spatiilor, fostul fotbalist ofera cinci pachete de oferte, denumite Bronz, Argint, Aur, Platina si Diamant. Astfel, pachetul Bronz este cel mai ieftin si include prima luna gratis, cu conditia ca plata chiriei sa se faca in avans pentru prima luna. La polul opus, pachetul Diamant ofera cinci luni gratis, daca plata chiriei se face in avans pentru trei luni. In plus, chiriasul are reducere de pana la 50% pentru primul an de contract in revista Doldora Magazin si beneficiaza de spoturi radio in interiorul complexului comercial.

Citeste si:

Doldora Bazar este amplasat pe strada Pucheni, pe un teren cu o suprafata de 12.300 mp si va fi deschis sapte zile pe saptamana. Complexul va cuprinde si 200 de locuri de parcare. Spatiile inchiriate pana in prezent au suprafate cuprinse intre 6 si 40 mp, potrivit paginii web a proiectului.

Investitia estimata in proiect este de 10 milioane de euro, suma in care a fost inclus si pretul terenului.