Retailerul Kenvelo, care a inaugurat anul trecut doua magazine in Romania, a decis in prezent sa inchida doua magazine, unul in Bucuresti si altul in Alba Iulia, se arata intr-un anunt publicat in Monitorul Oficial.
Kenvelo a renuntat la magazinul din incinta centrului comercial Cora Lujerului din Bucuresti si la magazinul stradal amplasat pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, se arata in anuntul companiei.

Anul trecut, retailerul a deschis doua magazine, ambele in Bucuresti, unul in mall-ul AFI Palace Cotroceni si altul in Grand Arena Mall, amplasat in cartierul Berceni.

Primul magazin Kenvolo din Romania a fost deschis in anul 2001, in Bucuresti. Cinci ani mai tarziu, retailerul ajungea la un numar de 50 de unitati deschise pe piata locala.

Recent, si retailerul german de imbracaminte Takko a inchis magazinul amplasat in Galeria Real din Pitesti, care a fost deschis odata cu hipermarketul Real, la sfarsitul anului 2008.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri