Cei 2.500 mp de birouri sunt amplasati la parterul cladirii H3 din cadrul parcului de afaceri West Gate Park (foto) si sunt oferiti spre subinchiriere de Citi Group, potrivit consultantilor imobiliari de la Cushman & Wakefield, care reprezinta banca in negocierile cu potentialii chiriasi.

Desi multe companii au subinchiriat in ultimele luni o parte din spatii, omul de afaceri Liviu Tudor spunea recent ca in cadrul proiectelor sale, Novo Park din Pipera si West Gate din Militari, nu s-a intamplat asa ceva.

“Am avut dintotdeauna chirii acceptabile. In cele doua parcuri de afaceri, chiriile variaza intre 10 si 16 euro/mp/luna”, declara in urma cu o saptamana proprietarul celor doua parcuri de afaceri. Liviu Tudor nu a putut fi contactat pana la momentul publicarii articolului.

Citeste si:

Prin intermediul companiei Genesis Development, Liviu Tudor detine o suprafata de 130.000 mp de birouri, desfasurata in doua proiecte, Novo Park si West Gate, printre chiriasii caruia se numara companii precum Siemens, Accenture, Renault sau Citibank.

Citi Group a intrat pe piata din Romania in anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiar-bancare companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.