Americanii de la Citi Group au decis sa subinchirieze un spatiu de 2.500 mp de birouri din proiectul West Gate Park, dezvoltat de omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar roman din piata de birouri, in cartierul Militari.
Cei 2.500 mp de birouri sunt amplasati la parterul cladirii H3 din cadrul parcului de afaceri West Gate Park (foto) si sunt oferiti spre subinchiriere de Citi Group, potrivit consultantilor imobiliari de la Cushman & Wakefield, care reprezinta banca in negocierile cu potentialii chiriasi.

Desi multe companii au subinchiriat in ultimele luni o parte din spatii, omul de afaceri Liviu Tudor spunea recent ca in cadrul proiectelor sale, Novo Park din Pipera si West Gate din Militari, nu s-a intamplat asa ceva.

“Am avut dintotdeauna chirii acceptabile. In cele doua parcuri de afaceri, chiriile variaza intre 10 si 16 euro/mp/luna”, declara in urma cu o saptamana proprietarul celor doua parcuri de afaceri. Liviu Tudor nu a putut fi contactat pana la momentul publicarii articolului.

Prin intermediul companiei Genesis Development, Liviu Tudor detine o suprafata de 130.000 mp de birouri, desfasurata in doua proiecte, Novo Park si West Gate, printre chiriasii caruia se numara companii precum Siemens, Accenture, Renault sau Citibank.

Citi Group a intrat pe piata din Romania in anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiar-bancare companiilor nationale si internationale, intreprinderilor mici si mijlocii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri