Compania de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank relocheaza sediul companiei farmaceutice Novartis intr-o cladire de birouri de pe strada Polona, in apropiere de Piata Romana din Capitala.

"Analiza de piata si procesul de negociere au sustinut alegerea cladirii din strada Polona numarul 68 ca fiind cea mai potrivita cladire de birouri pentru nevoile Novartis. Tranzactia a inceput la debutul primaverii si a fost incheiata anul acesta", a anuntat compania imobiliara.

Novartis a inchiriat un spatiu de 1.686 de metri patrati intr-un contract pe cinci ani. Compania se va muta in cladirea de pe strada Polona anul viitor, ocupand etajul al 5-lea (din cinci ale cladirii). In prezent, compania farmaceutica isi are sediul in Bucharest Business Park, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti.

"Centrul de business din Polona numarul 68 este cea mai moderna cladire de birouri livrata anul acesta in Bucuresti. Este localizata chiar in centrul orasului, oferind un bun acces catre toate zonele din oras. In plus, este una dintre putinele cladiri care dispune de un spatiu de 1.500 de metri patrati in centrul orasului. Aceasta locatie este cea mai potrivita pentru nevoile Novartis in materie de flexibilitate, securitate si cerinte tehnice", a declarat Horatiu Florescu, presedintele si CEO-ul companiei de consultanta imobiliara.

Dezvoltatorul imobiliar al cladirii de birouri este EEC Invest Development. Centrul de business a fost gata toamna aceasta si are aproximativ 10.000 de metri patrati de spatiu de birouri clasa A, dispuse pe cele 5 etaje.

Citeste si: Topul celor mai atractive orase pentru companii. Vezi pe ce loc este Bucurestiul


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Companiile farma care au vandut cele mai multe medicamente in 2018