Compania de consultanta imobiliara Colliers International anunta promovarea Ilincai Paun in functia de Managing Director al companiei, incepand cu luna octombrie.

In noua functie, Ilinca Paun, 36 de ani, va coordona activitatile comerciale si administrative ale companiei, incluzand vanzari, marketing, cercetare de piata dar si de mentinerea si dezvoltarea culturii interne.

De asemenea, ea va lucra indeaproape cu directorii de departament pentru a asigura implementarea strategiei si a obiectivelor companiei.

Bogdan Georgescu, Managing Partner al Colliers International, se va ocupa in continuare de definirea directiilor strategice ale companiei, dar si de dezvoltarea unor noi servicii si identificarea de oportunitati. “Dupa o cariera de 10 ani in vanzari si management in cadrul Colliers, promovarea Ilincai este un pas firesc prin care dorim sa ne consolidam echipa de management si pozitia de lider al pietei de consultanta imobiliara din Romania”, afirma Georgescu.

Ilinca Paun, de profesie arhitect, s-a alaturat echipei Colliers in 2000 si in ultimii 10 ani a acumulat o importanta experienta in coordonarea de proiecte si managementul resurselor umane. Din 2006, Ilinca a condus departamentul rezidential.

Colliers International a afisat pentru anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 2,82 milioane de euro, de sase ori mai mica fata de cea raportata in anul 2008, an in care compania anunta venituri de 17,69 milioane de euro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si