Omul de afaceri Eric Kish, fost vicepresedinte in cadrul grupului Rompetrol, vrea sa vanda vila de 2.300 de metri patrati pe care o detine in comuna Corbeanca, pentru suma de 6,5 milioane de euro, cel mai mare pret afisat intr-un anunt de vanzare a unei case din Romania, relateaza Mediafax.
Vila, amplasata in cartierul Paradisul Verde din Corbeanca, pe un teren de aproape 5.300 de metri patrati, are cinci dormitoare, sapte bai, dintre care doua de serviciu, potrivit unui anunt publicat pe un site international care promoveaza proprietati de lux.

De asemenea, casa are trei garaje, o punte cu foisor si un doc pentru accesul la lac, un centru de fitness, sala de biliard, camera media, inclusiv sala de cinematograf, centru spa, piscina, precum si camere pentru angajati.

Mai mult, in curtea casei sunt construite terenuri de baschet si de tenis. Omul de afaceri are in proprietate si o portiune din lacul din apropiere. Vila este scoasa la vanzare de mai mult timp, fara insa ca omul de afaceri sa gaseasca un cumparator. Aceleasi surse spun ca vila a fost inchiriata de curand pentru mai multe zeci de mii de euro pe luna, omul de afaceri mutandu-se din Romania in Statele Unite ale Americii.

Omul de afaceri Cristian Tantareanu, care a dezvoltat proiectul Paradisul Verde, stie de intentia lui Eric Kish (foto) de a vinde casa.

"Stiu ca este de vanzare, am aflat de la un vecin. E prea mare pentru ce mi-ar trebui mie, e prea mult pentru un pensionar", a spus Tantareanu.
Eric Kish nu a putut fi contactat pana la transmiterea acestei stiri.

Ultima pozitie ocupata de Eric Kish in cadrul grupului Rompetrol a fost cea de senior vicepresident pentru companiile de servicii si functii suport.
El detine direct o participatie de 35% la firma Trigento Marketing, 94% la Devon Consulting Services si 1% la Costa Brava Services.

Kish a mai detinut integral pana in acest an si firma de externalizare a serviciilor de resurse umane Smartree Romania, din care a vandut, in luna martie, 56% unui fond de investitii al Enterprise Investors pentru trei milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri