Camaieu, cel mai mare distribuitor de haine din Franta, care a intrat pe piata locala la inceputul acestui an, a deschis un nou magazin in centrul comercial Militari Shopping Center, dezvoltat de Atrium European Real Estate in vestul Bucurestiului.

Camaieu a deschis primul magazin din piata locala in luna ianuarie, in mall-ul AFI Palace Cotroceni, unde a inchiriat o suprafata de 230 mp.

Recent, retailerul francez a anuntat inaugurarea unui nou magazin, amplasat in centrul comercial Militari Shopping Center, se arata intr-un anunt publicat in Monitorul Oficial. Acesta este cel de-al treilea magazin al francezilor, dupa cele din AFI Palace Cotroceni si centrul comercial Orhideea.

Lansat in Franta in anul 1984, brandul Camaieu are o retea internationala de 850 de magazine in Italia, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Belgia, Luxemburg, Rusia si Estul Mijlociu si o cifra de afaceri de 709 milioane de euro pe an.

Parcul de retail Militari Shopping Center a fost deschis in primavara anului 2009, in urma unei investitii de 75 milioane de euro, printre chiriasi numarandu-se Deichmann, Decathlon, C&A, Humanic, Takko, Auchan si New Yorker.


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Prime Kapital a livrat anul trecut peste 57.000 mp parcuri de retail