„Parteneriatul DTZ - Vitalis vizeaza in prima faza companiile care sunt in cautarea unui spatiu de birouri, si pentru care aspectele imobiliare, dar si logistice, legate de constructie si amenajare sunt straine de business-ul de baza si necesita asistenta de specialitate”, a declarat Mihnea Serbanescu, director general al DTZ Echinox.

Clientii vizati sunt chiriasii si dezvoltatorii pentru project management si cost management, respectiv investitorii si bancile, in calitate de finantatori, pentru project monitoring.

Anterior, DTZ Echinox si Vitalis Consulting au colaborat pentru schimbarea sediului Hewlett Packard in Novo Park, PTC in Sema Park si mutarea Avon in cladirea Euro Tower.

Citeste si:

DTZ Echinox este unul in cei mai importanti jucatori din piata locala de consultanta imobiliara, cu afaceri de 2,5 milioane de euro afisate pentru anul 2009.

Actionarii companiei sunt Mihnea Serbanescu (66,1%), Tim Wilkinson (17,25%), Cristian Ustinescu (6,66%) si Oana Iliescu, Mihaela Pana si Bogdan Sergentu, fiecare cu o participatie de 3,33%, potrivit datelor de la Registrul Comertului.