Raiffeisen Bank a mutat sucursala din Unirea langa Cocor

Raiffeisen Bank Romania a decis sa relocheze sucursala amplasata la parterul magazinului Unirea Shopping Center, din centrul Capitalei, intr-un spatiu aflat langa magazinul Cocor, unde a inchiriat o suprafata de circa 500 mp.

"Inca din 2009 ne aflam intr-un proces de reasezare si repozitionare a retelei de unitati, uitandu-ne la orice posibila locatie de cea mai buna calitate, bine pozitionata, in zone comerciale cu trafic intens. Relocarea agentiei Unirea se inscrie in acest proces larg, tinand cont ca detineam deja un spatiu generos, in imediata sa apropiere (n.r: bulevadardul I.C. Bratianu, nr.35), langa magazinului Cocor" ne-a explicat Madalina Teodorescu, director aria vanzari si distributie Raiffeisen Bank Romania.

Magazinul Cocor a fost redeschis la inceputul lunii octombrie, dupa mai bine de doi de la inchiderea sa pentru renovare si extindere, iar printre chiriasii sai se numara Dolce & Gabanna, Just Cavalli, Marc Jacobs, Carlo Pignatelli, Alea, Gianfranco Ferre, Gianni Marra, Flavio Castellani, Cesare Paciotti, 4US si Givenchy.

Unirea Shopping Center este controlata de sotii Dan si Carmen Adamescu, prin intermediul Nova Trade, care detine 74,16% din titluri. In structura actionariatului se mai regasesc SIF Muntenia, cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari.

Raiffeisen Bank deserveste cu o gama completa de produse si servicii aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii, printr-o retea teritoriala de 539 agentii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri