"Trei elemente caracterizeaza biroul meu: fotografiile cu familia, tabloul cu templul Baha'i, simbol al credintei mele, si cateva premii si distinctii care arata reusitele profesionale in CMU", spune surazand Wargha Enayati (foto).

Reuseste cu greu sa-si desprinda privirea de ecranul laptopului; orele tarzii il surprind mereu la birou, dar spune ca nicio zi nu seamana cu alta, motiv pentru care incearca sa valorifice fiecare ora. "Un birou ideal inseamna chiar unul care sa iti permita sa fii alaturi de echipa ta pentru a lua cele mai bune decizii", este convins directorul general al CMU.

Desi acum este actionar minoritar prin vanzarea unui pachet de 80% din companie catre fondul de investitii Advent International, CMU si-a pastrat o puternica amprenta antreprenoriala: mediu de lucru relaxat, unde angajatii se simt ca la ei acasa: fotografii de familie, spatii de lucru deschise, decoratiuni personalizate si tapet viu colorat, cu motive florale stilizate.

Sediul CMU, cu o suprafata de circa 2.000 mp, amplasat pe strada Ion Ionescu de la Brad, a fost dat in folosinta la inceputul lui 2008, cand vechiul sediu, din strada Clucerului, a devenit neincapator pentru echipa de angajati. Centrul administrativ al CMU ocupa doar o parte a cladirii, iar restul este dedicat clinicii (Centrului de Diagnostc si Tratament), precum si bancii de celule stem de la subsol.

Citeste si:

"Este o zona foarte buna a Bucurestiului, care ne-a dat posibilitatea sa ne extindem si sa avem un confort care in alte locatii ar fi fost mai greu de atins. Este aerisita si, cu siguranta, mai putin poluata decat zonele din centrul Bucurestiului", spun reprezentantii companiei.

Cladirea are sase etaje: la 2 se afla banca de celule stem, la -1 se afla birouri, la parter si etajul 1 sunt cabinetele medicale, iar urmatoarele noua niveluri sunt alocate tot adminstratiei. In total, corpul administrativ este format din 50 de angajati, procentul de spatii deschise versus cele inchise fiind de 50%-50%.

Sediul din cladirea inchiriata are si doua sali de sedinta: una mai mica, unde au loc intalniri de lucru de zi cu zi, precum si una mai incapatoare, cu o capacitate de 100 de locuri; aici se desfasoara intrunirile generale si trainingurile angajatilor. In plus, 50 de locuri de parcare sunt rezervate pentru angajatii si pacientii clinicii CMU.

BIROU DE COMPANIE este o sectiune saptamanala care prezinta birouri ale celor mai puternice firme din Romania.