Oferta de apartamente scoase la vanzare in Bucuresti s-a ridicat la 6.745 de locuinte in perioada 1 septembrie – 31 octombrie, cele mai multe anunturi fiind pentru apartamentele cu doua si trei camere, amplasate in cartierele Titan sau Militari, arata un studiu al portalui imobiliare.ro.
Cea mai dinamica zona din Capitala este Titan, unde in intervalul septembrie – octombrie au aparut 353 de oferte imobiliare noi, ceea ce a dus la un numar total de 2.506 de apartamente de vanzare. Astfel, aproximativ 37% din numarul total de anunturi publicate in ultimele doua luni au fost pentru locuintelen din cartierul Titan.

Pe locul al doilea se afla zona Militari, cu un total de 1.611 oferte. In ultimee doua luni, aici au aparut 506 oferte nou introduse pe piata”, se arata in comunicatul imobiliare.ro.

Cartierul Dristor se afla pe locul al treilea in functie de numarul apartamentelor scoase la vanzare in lunile septembrie-octombrie, cu un total de 1.452 de oferte, din care 361 au fost introduse in ultimele doua luni.

Pe locul patru se situeaza cartierul Drumul Taberei, cu un numar total de 1.160 de oferte, din care 352 au aparut in intervalul analizat, in timp ce pozitia a cincea este ocupata de zona Berceni cu un numar de 861 de apartamente scoase la vanzare, 277 dintre ele fiind introduse in piata in aceasta toamna.

Clasamentul este continuat de zonele Crangasi, Tineretului, Iancului, Unirii si Colentina.

Apartamentele cu doua camere domina oferta

In ceea ce priveste tipul apartamentelor scoase la vanzare in lunile septembrie-octombrie, cele cu doua camere sunt predominante. Astfel, din totalul de 6.745 de locuinte scoase la vanzarte in Capitala, 2.041 au fost apartemente vechi cu doua camere si 1.684 cu trei camere.

Tot pe piata locuintelor vechi din Bucuresti, au fost scoase la vanzare 762 de garsoniere si 532 de apartamente cu patru camere, potrivit imobiliare.ro.

Pe piata apartamentelor noi, numarul locuintelor cu doua camere scoase la vanzare este apropiat de cel al apartamentelor cu trei camere, respectiv 526 si 579 de unitati.

Actionarul majoritar al imobiliare.ro (60% din actiuni) este fondul de investitii Broadhurst Investment LTD, administrat in Romania de compania New Century Holdings (NCH), care mai controleaza pe piata locala si retailerul online okazii.ro, potrivit datelor de la Registrul Comertului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri