Omul de afaceri timisorean Ovidiu Sandor a inaugurat ieri cea de-a treia cladire a proiectului de birouri City Business Centre, amplasata in apropiere de Piata 700 din Timisoara, in urma unei investitii de circa zece milioane de euro.

Cea de-a treia cladire a complexului City Business Centre are o suprafata inchiriabila de 9.500 mp, 100 de locuri de parcare, iar printre chiriasii sai se numara Wipro, Visma, Ferring Pharmaceuticals si Midtown Retail, gradul de ocupare fiind in prezent de 85%.

“Ne bucura sa vedem ca mai multe firme chiriase din primele doua cladiri isi extind activitatea in Timisoara, lucru care semnalizeaza o reintrare pe un trend ascendent, cel putin la nivelul multinationalelor si al firmelor mari", a declarat Ovidiu Sandor (foto), CEO al ModaTim Investment, dezvoltatorul proiectului City Business Centre.

A patra cladire a proiectului va fi inaugurata in luna iunie 2012. Recent, Ovidiu Sandor a anuntat ca a obtinut o finantare europeana nerambursabila de circa sapte milioane de euro pentru aceasta cladire.

Proiectul de birouri City Business Centre, amplasat in apropiere de Piata 700 din Timisoara, va totaliza cinci cladiri de birouri, investitia totala fiind estimata la circa 50 milioane de euro. Pana in prezent, au fost livrate trei cladiri, printre chiriasi numarandu-se companiile: Alcatel, Wipro, Microsoft/Ciao, PwC, Unicredit Bank, Deloitte si Autolive.

Citeste si Povestea unui business de familie: Milioane din imobiliare si confectii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri