Centrul comercial Sun Plaza, amplasat in cartierul Berceni din Bucuresti, a intrat in cartea recordurilor pentru cea mai mare instalatie de lumini de Craciun din lume, amenajata in interiorul unei locatii, compusa din aproape 450.000 de becuri.

„Guinness World Records a omologat pe 25 noiembrie, recordul mondial stabilit de Sun Plaza – 449.658 de becuri care compun cea mai mare instalatie de lumini de Craciun din lume, amenajata in interiorul unei locatii”, se arata in comunicatul Sun Plaza.

Cele 449.658 de becuri integrate in mai mult de 700 de instalatii de lumini au fost montate timp de doua saptamani, in afara programului de lucru cu publicul al centrului comercial, fiind implicati 40 de oameni.

Sun Plaza a necesitat o investitie de circa 200 milioane de euro si are o suprafata inchiriabila de 80.000 mp, printre chiriasi numarandu-se: Cora, Baumax, Mobexpert, Flanco, Cinema City, C&A, Zara, Marks and Spencer, New Yorker, Sephora, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si Deichmann.

Proiectul a fost dezvoltat de compania Euro Mediterranee Consulting (EMCT) si Sparkassen Immobilien, divizia de investitii imobiliare a grupului Erste Bank, si a fost inaugurat in luna februarie a acestui an.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Plata cu cardul, disponibila si in doua piete din Bucuresti