Compania Green City Construct, controlata de omul de afaceri Dumitru Bucsaru, finantatorul echipei de fotbal Unirea Urziceni, va incepe constructia fazei a treia a Green City, investitia totala in proiect ajungand astfel la 100 milioane de euro.
Pana in prezent, Green City a finalizat constructia celor 164 de case din faza a doua a proiectului, din care a vandut circa o treime, in timp ce dintre cele 356 de case din prima faza au fost cumparate aprope 60%. Astfel, finantatorul Unirea Urziceni mai are de vandut circa 265 de case din primele doua faze ale proiectului, dupa ce in acest an a vandut, in medie, 13 vile pe luna.

Cele 170 de vilele Tamisa vor avea trei sau cinci dormitoare, o suprafata utila de pana la 195 mp si preturi cuprinse intre 138.392 euro si 154.700 euro.

“Investitia totala in proiect este de circa 100 de milioane de euro si include atat constructia locuintelor cat si utilitatile, infrastructura plus serviciile comerciale sau educationale oferite, precum complexul Mega Image sau gradinita, cat si sala de fitness si alte proiecte destinate petrecerii timpului liber”, se arata in comunicatul Green City.

Ansamblul Green City este amplasat la km 18 pe DN5 (Bucuresti-Giurgiu) iar compania Green City Construct este controlata in proportie de aproape 85% de familia Bucsaru, prin intermediul companiilor Comaico (11,10%) si Valahorum (73,08%), potrivit datelor de la Registrul Comertului.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri