Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle, unul din principalii jucatori din piata de profil, si-a extins serviciile pe piata de property management, primul sau client fiind cladirea de birouri Polona 68 Business Center, dezvoltata de EEC Invest Development.

Echipa de property management a consultantului imobiliar Jones Lang LaSalle, coordonata de Jibril Semour, cel care conduce si departamentul de retail, a fost desemnata pentru a se ocupa de administrarea cladirii de birouri Polona 68 Business Center (foto), amplasata in zona Piata Romana.

Jones Lang LaSalle ofera servicii de property management si pe pietele din Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria.

Polona Business Center a fost finalizata recent si are o suprafata de 9.600 mp, desfasurata pe cinci etaje si 60 de locuri de parcare. Compania farmaceutica Novartis a anuntat recent ca a inchiriat un spatiu de 1.686 mp in cladirea Plona 68 pentru o perioada de cinci ani.

Cu 51 de puncte cumulate, proiectul Polona 68 a fost nominalizat de companiile de consultanta imobiliara chestionate de wall-street.ro ca fiind una din cele mai bune cladiri de birouri din Bucuresti.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, cu o cifra de afaceri de circa 2,32 milioane de euro pentru 2009. La nivel global, compania este prezenta in 60 de tari, avand 180 de birouri.

Citeste aici cel mai recent studiu al Jones Lang LaSalle legat de piata de birouri.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
JLL: Urmeaza tranzactii mari, dar investitorii sunt inca reticenti