Proiect Bucuresti a inchiriat 2 etaje in cladirea Euro Tower

Compania de proiectare in arhitectura si urbanism Proiect Bucuresti isi va muta la inceputul anului viitor birourile in proiectul Euro Tower, amplasat la intersectia bulevardelor Barbu Vacarescu si Lacul Tei, unde a inchiriat doua etaje.

Compania Proiect Bucuresti a inchiriat o suprafata de 1.350 mp, respectiv etajele 8 si 9, in cladirea Euro Tower, dezvoltata de Cascade Group, in care isi va desfasura activitatea incepand de anul viitor. Tranzactia de inchiriere a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara The Advisers/Knight Frank.

Printre chiriasii cladirii de birouri se numara Avon, Huawei, ArcelorMittal, Banca Romaneasca si Schneider Electric, chiria medie fiind de 18 euro/mp/luna, potrivit declaratiilor anterioare ale dezvoltatorului.

Euro Tower are o suprafata inchiriabila de 16.300 mp, desfasurata pe 19 etaje. Cladirea a fost dezvoltata de Cascade Group, controlat de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC) si este cunoscuta ca a fiind prima cladire ecologica din Bucuresti.

Vezi aici cum arata sediul Avon din cladirea Euro Tower.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri