Lantul de cafenele Gloria Jean’s, prezent pe piata din Romania din 2005, a deschis prima sa locatie in cladirea de birouri Euro Tower, in urma unei investitii de 200.000 de euro. Reteaua urmeaza astfel modelul din orase precum Londra, Paris sau New York, unde cafenelele situate la parterul cladirilor de birouri reprezinta un lucru comun.
Cladirea de birouri Euro Tower, dezvoltata de Cascade Group la intersectia Barbu Vacarescu cu bulevardul Lacul Tei, are o suprafata inchiriabila de 16.800 mp, dezvoltata pe 18 etaje si include 300 de locuri de parcare, investitia fiind estimata la 60 milioane de euro. Printre chiriasi se numara Avon Cosmetics, Huawei, Schneider Electric.

Gloria Jean's opereaza in Romania din 2005, in baza unui contract de master franciza detinut de compania Gourmet Products Servicii. Prima cafenea a fost deschisa in Plaza Romania. In prezent, reteaua curpinde 7 cafenele situate in Bucuresti Mall, centrul comercial Feeria, Baneasa Shopping City, AFI Palace Cotroceni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri