Proiectul, denumit PRIMA Shopping Center, va fi construit pe amplasamentul fostei fabrici Infratirea si va avea o suprafata de peste 24.000 mp construiti , urmand sa fie livrat pe piata pana la finalul anului 2012.

In prezent, PRIMA Shopping Center este inchiriat in proportie de 50%, printre chiriasi numarandu-se C&A, care a inchiriat 1.500 mp, Kaufland si Lidl, care vor ocupa impreuna circa 7.000 mp si DM Drogherie.

“Estimam ca mall-ul va fi vizitat de circa 25.000 de cumparatori in medie pe zi. Strategia noastra de dezvoltare va continua sa vizeze proiecte localizate in zone centrale ale oraselor, care au potentialul in a deveni puncte de atractie, cumparaturi si divertisment pentru locuitori”, a declarat Klaus Reisenauer, partener in cadrul Oasis Development.

In a doua faza de dezvoltare, proiectul de la Oradea va mai cuprinde un hipermarket de peste 13.000 mp, un hotel si o cladire de birouri, acestea urmand sa fie livrate pana la sfarsitul anului 2013. Proiectul dezvoltat de Oasis Development va totaliza o suprafata de 70.000 mp, echivalentul a patru terenuri de fotbal.

Citeste si:

In vara acestui an, Oasis Development a mai livrat pe piata prima faza a unui proiect similar, amplasat in Sibiu, inchiriat catre operatorul de materiale de constructie OBI. Portofoliu companiei include peste 200.000 mp spatii de retail in constructii si dezvoltare teritoriala.

Pentru urmatorii trei ani, Oasis Development are in plan realizarea a peste 10 centre comerciale si parcuri de retail in a tara. O parte din noile dezvoltari, denumite Mega Mall si Family Center, vor fi realizate in parteneriat cu firma austriaca Real4You Immobilien GmbH.