H&M isi amenajeaza spatiul din Unirea Shopping Center

Retailerul suedez de imbracaminte H&M (Hennes&Mauritz), care va intra in primavara anului viitor pe piata din Romania, a inceput lucrarile de amenajare a spatiului inchiriat in centrul comercial Unirea Shopping Center din Capitala, durata lucrarilor urmand sa se incheie in toamna lui 2011.

H&M va deschide un magazin la parterul centrului comercial Unirea Shopping Center, in spatiile ocupate anterior de bancile Raiffeisen Bank si Piraeus Bank. Lucrarile de amenajare a spatiului inchiriat se vor incheia in luna octombrie a anului viitor, potrivit anuntului publicat de retailer pe fatada centrului comercial.

Constructorul este compania Macrea Contruct, iar proiectant general a fost numit Biroul Individual de Arhitectura Mario George Kuibus.

Primul magazin H&M din Romania va fi deschis in primavara anului viitor in mall-ul AFI Palace Cotroceni, urmand ca alte magazine sa fie inaugurate in cursul anului in centrele comerciale Bucuresti Mall, Plaza Romania si Baneasa Shopping City din Bucuresti, precum si in proiectele Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Alte magazine mai sunt asteptate in Brasov si Constanta, in prima faza fiind anuntate 10 unitati H&M. Magazinul din Cotroceni va fi amplasat pe doua etaje, la fel ca si unitatea care urmeaza sa fie deschisa in Baneasa Shopping City.

Compania Hennes&Mauritz AB (H&M) a fost infiintata in 1947, in Vasteras, Suedia. Grupul H&M are in prezent aproximativ 76.000 de angajati, care lucreaza in circa 2.000 de magazine din 37 de tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri