Preturile apartamentelor au scazut cu peste 15% anul trecut, in luna decembrie fiind atins cel mai mic nivel din ultimii trei ani, de 1.033 euro/metru patrat util.

Va propunem sa ne raspundeti la Intrebarea Zilei de pe Wall-Street.ro: Credeti ca preturile locuintelor vor continua sa scada si in acest an?

In luna decembrie 2010, preturile apartamentelor la nivel national au scazut cu 1,5% fata de luna precedenta, pana la valoarea 1.033 euro/mp util, si cu 15,9% fata de nivelul atins in decembrie 2009, arata un studiu al portalului imobiliare.ro.

Lunile in care preturile apartamentelor au coborat cel mai mult au fost octombrie (-3,1%), august (-3%) si iunie (-2,8%). In Bucuresti, preturile apartamentelor au scazut cu 0,9% in ultima luna a lui 2010, pana la 1.154 euro/mp util, fata de aceeasi perioada a anului 2009 scaderea fiind insa de 12,2%.

Noi, jurnalistii de la Wall-Street, adresam in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Insa este tot mai importanta pentru noi opinia cititorilor. Vrem sa intelegem mai profund parerile utilizatorilor. Scriem pentru cititori si vrem sa va cunoastem mai bine.

Asa s-a nascut conceptul de INTREBAREA PENTRU CITITORII WALL-STREET.

Dezbatere propusa si moderata de Sorina Negrila, redactor Real Estate in cadrul wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
In ce oras mai gasesti de inchiriat doua camere cu 200 euro pe luna
Setari Cookie-uri