Alpha Bank a extins cu 2 ani scadenta unui credit de 11,6 mil. euro acordat RomReal

Dezvoltatorul RomReal, care detine mai multe terenuri in judetul Constanta, a ajuns la un acord cu Alpha Bank in vederea extinderii scadentei unui credit de 11,6 milioane de euro cu doi ani, pana la 30 noiembrie 2012, ceea ce va permite companiei continuarea activitatii fara sa vanda alte terenuri, scrie Mediafax.

"Toata documentatia pentru creditul de 11,6 milioane de euro de la Alpha Bank este finalizata si semnata si dobanda pentru aceeasi perioada a fost platita in avans. Creditul a fost exints cu doi ani, pana la 30 noiembrie 2012", se arata intr-un comunicat al RomReal, citat de Mediafax.

In aceste conditii, RomReal are suficiente lichiditati pentru a-si continua operatiunile pana la data expirarii creditului, fara a vinde alte terenuri sau fara a accesa alte surse financiare.

"Piata imobiliara romaneasca are in continuare un volum redus de activitate fara niciun semn de imbunatatire in ultimul trimestru din 2010", a declarat Kay Thorkildsen, director executiv RomReal.

In acest context, RomReal a vandut un teren in centrul Constantei, cu o suprafata de 5.437 metri patrati, pentru 2,3 milioane de euro, banii fiind folositi pentru plata partiala a creditului de la Alpha Bank.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri