C&A deschide in aprilie inca un magazin. Vezi in ce oras

Retailerul olandez de imbracaminte C&A va deschide in luna aprilie un magazin in centrul comercial Family Center din Botosani, unde a inchiriat o suprafata de1.200 mp, au anuntat dezvoltatorii proiectului.

Unitatea din Botosani va fi cel de-a optulea magazin al retailerului in Romania, deschiderea fiind planificata in luna aprilie.

Alte magazine C&A au fost inaugurate in cadrul proiectelor: AFI Palace Cotroceni (Bucuresti), Sun Plaza (Bucuresti), Militari Shopping Center (Bucuresti), Atrium Center (Arad), Aurora Mall (Buzau), Gold Plaza (Baia Mare) si Polus Center (Cluj-Napoca).

Family Center Botosani a fost inaugurat in luna noiembrie 2010, in urma unei investitii de peste sapte milioane de euro. Printre chiriasii proiectului se mai numara: Kaufland, Plus (Lidl), Takko, Deichman, Carmolimp, Animax, Altex si Flanco. Centrul comercial are o suprafata de peste 6.200 mp construiti si a adus creat circa 150 locuri de munca.

“In doua luni de la deschiderea Family Center Botosani avem un grad de ocupare de 100%. In medie, unul din doi dintre cei aproape 120.000 de locuitori ai orasului ne-au devenit si clienti de la deschidere”, a declarat Klaus Reisenauer, partener in cadrul Oasis.

Recent, Oasis Development a anuntat ca va incepe in primavara acestui an constructia unui centru comercial in orasul Oradea, investitia fiind estimata la 50 milioane de euro.

Pentru urmatorii trei ani, compania are in plan realizarea a peste 10 centre comerciale si parcuri de retail in a tara. O parte din noile dezvoltari, denumite Mega Mall si Family Center, vor fi realizate in parteneriat cu firma austriaca Real4You Immobilien GmbH.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri