Solistul trupei Voltaj isi inchiriaza garsoniera din Asmita Gardens

Calin Goia, solistul trupei Voltaj, si-a scos la inchiriat garsoniera din ansamblul rezidential Asmita Gardens, amplasat pe Splaiul Unirii, chiria ceruta fiind de 400 de euro/luna plus TVA.

Garsoniera lui Calin Goia din proiectul Asmita Gardens, finalizat in primavara anului trecut, se afla la etajul unu al unui bloc cu 16 etaje, este decomandata si are o suprafata utila de 53 mp, potrivit unui anunt publicat la inceputul lunii pe portalul imobiliare.ro.

Contactat de wall-street.ro, solistul a declarat ca anuntul nu mai este valabil si garsoniera a fost deja inchiriata. Chiria ceruta initial de proprietar era de 400 de euro/luna plus TVA.

Pentru o garsoniera in Asmita Gardens, preturile pornesc de la 124.000 de euro plus TVA, iar pentru un loc de parcare preturile variaza intre 10.000 de euro si 15.000 de euro.

Alaturi de Calin Goia, printre cumparatorii apartamentelor din Asmita Gardens se mai numara Nicoleta Luciu si Florin Piersic Jr.

Proiectul Asmita Gardens, dezvoltat de compania cu actionariat indian Asmita si de fondul de investitii European Convergence Development Company (ECDC), cuprinde 758 de apartamente, iar investitia este estimata la circa 120 de milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri