Compania Cocor SA, care detine centrul comercial Cocor Department Store din centrul Burestiului, a anuntat pentru trimestrul al patrulea din 2010 o cifra de afaceri de circa 1,88 milioane de euro (8,4 milioane de lei) si un profit de din exploatare de 630.000 de euro (2,8 milioane de lei), dupa ce proiectul a fost redeschis in luna octombrie.
“Rezultatele din ultimul trimestru al anului trecut sunt marcate de redeschiderea Cocor Department Store in urma unei investitii de 24,5 milioane de euor. Veniturile companiei au fost sustinute de inchirierea in proportie de 85% a magazinului, de exploatarea mediafatadei, precum si a celor 200 de locuri de parcare supraetajate de sub magazin” a declarat Dan Barbulescu, presedintele consiliului de administratie al Cocor SA.

Magazinul Cocor are o suprafata inchiriabila de 10.000 mp, iar la momentul deschiderii, proprietarii estimau venituari de cinci milioane de euro din inchirierea spatiilor comerciale in primul an de functionare.
Pentru acest an, compania Cocor SA estimeaza o crestere cu aproape 54% a cifrei de afaceri, la 31,09 milioane de lei, in timp ce profitul net din exploatare ar urma sa urce cu 14,4%, la 7,16 milioane de lei.

“In 2011 intentionam cresterea gradului de ocupare prin inchirierea de noi spatii comerciale in cadrul Cocor Department Store. In acelasi timp, colaboram cu primaria pentru fluidizarea zonei din vecinatatea parcarii Cocor, astfel incat sa oferim conditii cat mai bune de acces si parcare clientilor nostri” a adaugat Barbulescu.

Recent, conducerea Cocor a declarat ca va actiona in instanta Primaria Bucuresti daca autoritatile nu vor ridica restrictiile de trafic auto din zona magazinului, care scad traficul de vizitatori si incasarile chiriasilor.

Potrivit celor mai recente raportari, SIF Transilvania are 10,24% din titluri, iar SIF Muntenia (SIF4) detine 10% din actiuni. In actionariat se mai regasesc fondul de investitii Broadhurst Investments (13,32%), Daniel Stoica (14,66%) si Liviu Ursan (14,83%).

Cea mai recenta tranzactie cu actiunile Cocor a fost realizata pe 18 noiembrie, cand pretul a crescut cu 4,08%, la 255 de lei. La aceasta cotatie, firma are o capitalizare de 76,93 milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri