Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a lansat o divizie de retail si centre comerciale, care va fi coordonata de Radu Tanasescu, fostul director operational al grupului Anchor, proprietarul mall-urilor Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Radu Tanasescu (foto) va ocupa pozitia de managing partner al diviziei de retail din cadrul Coldwell Banker, care va oferi servicii de consultanta imobiliara, inchiriere si management pe segmentul de centre comerciale, se arata in comunicatul consultantului imobiliar.

“Exista numeroase centre comerciale care pot fi imbunatatite din punct de vedere al mixului de retaileri, dar si din punct de vedere al managementului. In plus, cred ca se va dezvolta semnificativ segmentul de distressed assets, segment pe care este nevoie de expertiza”, a declarat Radu Tanasescu, managing partner al diviziei de retail din cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Aditional activitatii pe care o va desfasura in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania, din pozitia de managing partner al diviziei de retail, Radu Tanasescu va coordona si proiectele in care s-a implicat deja din postura de consultant independent.

Radu Tanasescu are 33 de ani si este unul dintre cei mai experimentati manageri din piata de retail. El a parasit grupul Anchor in toamna anului trecut, dupa o perioada de 11 ani. De-a lungul anilor, el a fost responsabil de administrarea si inchirierea spatiilor din Bucuresti Mall si Plaza Romania, de extinderea acestora, dar si de activitatile de investitii ale Anchor Grup, supervizand dezvoltarea si inchirierea MallDova din Chisinau.

“Venirea lui Radu Tanasescu ca partener al Coldwell Banker Affiliates of Romania face parte din strategia companiei, care prevede dezvoltarea serviciilor de consultanta imobiliara pe segmentul de retail, alaturi de cele pentru segmentele rezidential, property management, proprietati imobiliare care vor intra in posesia institutiilor finantatoare precum si celelalte servicii specifice unei companii de profil”, a explicat Valentin Ilie, CEO al Coldwell Banker Affiliates of Romania.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bucuresti Mall-Vitan si Plaza Romania: program de sarbatori