Compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, care si-a lansat recent divizie de retail, va oferi servicii de management interimar pentru centrul comercial City Mall din Bucuresti, aflat in faliment, si va fi consultant in cadrul procesului de vanzare, care va incepe in luna martie.

Casa de Insolventa Transilvania (CITR), lichidatorul judiciar al City Mall, a desemnat consultantul imobiliar Consultantul imobiliar Coldwell Banker Affiliates of Romania sa administreze centrul comercial si sa fie consultant in cadrul procesului de vanzare, care va incepe in luna martie.

Contractul dintre Casa de Insolventa Transilvania si Coldwell Banker si include servicii de administrare, inchirere, property si facility management, fiind incheiat pe durata determinata, pana la vanzarea centrului comercial.

„City Mall are locul sau pe piata, cu un trafic constant si o clientela bine definita, magazine care au performante bune si magazine care nu sunt adaptate nevoilor vizitatorilor. In functie de cerintele creditorilor, vom putea proceda la inlocuirea acestora, vom imbunatati imaginea generala a proiectului si vom optimiza costurile", a declarat Radu Tanasescu, managing partner al diviziei de retail in cadrul Coldwell Banker Affiliates of Romania.

Coldwell Banker l-a numit la conducerea City Mall pe Alecu Dumitrascu, care a ocupat anterior functia de Operations Coordinator in cadrul centrului comercial Plaza Romania din Bucuresti.

La inceputul acestui an, compania de consultanta imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, liderul pietei de profil dupa afacerile din 2009, a lansat o divizie de retail si centre comerciale, coordonata de Radu Tanasescu, fostul director operational al grupului Anchor, proprietarul mall-urilor Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Ce spune Radu Tanasescu despre:

Mutarea la Coldwell Banker: “Faptul ca am trecut de la statutul de angajat la cel de managing partner este un pas inainte pentru mine. In calitate de consultant imobiliar, cred ca am un avantaj pentru ca am lucrat direct pentru un dezvoltator si inteleg exact ce isi doreste un proprietar".

Activitatea diviziei de retail: "“Nu planuim sa intram ca o agentie de real estate la care poti apela oricand pentru a-ti inchiria un spatiu intr-un centru comercial, ci vrem sa ne concentram asupra proiectelor pe care urmeaza sa le preluam, pentru care vom oferi servicii complete de property management”.

Mall-urile mici: "Nu vor disparea, ci isi vor adapta mixul de magazine si se vor orienta catre chiriasi adaptati zonei respective. Cred in ideea de comunitate si ca oamenii nu calatoresc foarte mult pentru nevoi zilnice. Un centru comercial cu probleme poate fi salvat, cu conditia sa fii creativ".

Citeste aici primul interviu acordat de Radu Tanasescu in calitate de consultant imobiliar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si