Portofoliul de 360 mil. euro al CA Immo va fi gestionat de Marian Roman

Fondul austriac de investitii CA Immo, care a preluat recent fondul Europolis, detine in prezent un portofoliu imobiliar de 360 de milioane de euro in Romania, care va fi administrat de Marian Roman, fostul sef al Europolis.

Incepand cu data de 1 ianuarie anul curent, fondul de investitii Europolis, proprietarul cladirilor de birouri Europe House (zona Piata Victoriei) si River Place – Sema Parc (zona Semanatoarea), a devenit parte a fondului austriac CA Immo, cunoscut pe piata locala pentru preluarea proiectelor Opera Center (zona Eroilor) si Bucharest Business Park (zona Piata Presei).

Astfel, portofoliul imobiliar al CA Immo in Romania a crescut la 360 de milioane de euro si ar putea fi extins pe viitor, potrivit oficialilor fondului.

“Birourile regionale ale Europolis si CA Immo din Europa de est vor fuziona incepand cu luna aprilie, urmand ca toate activitatile sa se desfasoare sub umbrela brandului CA Immo. Biroul din Romania va purta numele de CA Immo Real Estate Managament Romania si va fi coordonat de Marian Roman (foto)”, se arata in comunicatul fondului austriac de investitii.

Marian Roman a coordonat activitatile Europolis pe piata din Romania si, anterior, a fost director al companiei BSS, specializata in property si facility managament.

Florin Popescu, anterior director asset management in cadrul fondului de investitii CA Immo, se va ocupa de administrarea proiectelor si de inchirierea acestora.

La nivel global, portofoliul CA Immo este estimat la cinci miliarde de euro, valoarea activelor din Romania fiind de 360 milioane de euro. CA Immo detine pe plan local 330.000 mp inchiriabili, printre proiectele sale numarandu-se cladirile Opera center I si II, Bucharest Business Park, Europe House si River Place.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri