Massimo Dutti deschide primul magazin in afara Bucurestiului

Retailerul de fashion Massimo Dutti, parte a grupului Inditex, va deschide la sfarsitul lunii primul magazin din afara Capitalei, in centrul comercial Iulius Mall Timisoara, au anuntat reprezentantii dezvoltatorului Iulius Group.

Magazinul Massimo Dutti din Timisoara se va deschide pe data de 25 februarie si va avea o suprafata de circa 340 mp, fiind amplasat in aceeasi zona unde grupul Inditex are deschise magazinele Zara, Pull&Bear, Stradivarius si Bershka.

Colaborarea dintre Inditex si dezvoltatorul Iulius Group a inceput in 2008, cu inaugurarea a cinci magazine in Iulius Mall Iasi (Zara, Bershka, Oysho, Pull&Bear si Stradivarius) si a continuat in 2009, la Iulius Mall Timisoara si in 2010, la Cluj. Inaugurarea din 25 februarie ridica la 9.700 mp suprafata inchiriata de concernul spaniol in reteaua detinuta de Iulian Dascalu.

Infiintat in anul 1985 si preluat de Inditex in 1991, Massimo Dutti numara in prezent peste 550 magazine deschise in 51 de tari si peste 4.000 de angajati.

Reteaua Iulius Group a fost infiintata in anul 1991 de catre Iulian Dascalu si in prezent detine patru mall-uri in Iasi, Timisoara, Suceava si Cluj-Napoca. Omul de afaceri iesean este considerat cel mai mare proprietar de mall-uri, detinand prin intermediul companiei Iulius Group o suprafata construita de 426.346 mp de spatii comerciale.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri