Chiriile apartamentelor au continuat sa scada in 2011

Chiriile locuintelor din Bucuresti au continuat sa scada in prima luna din acest an, cea mai mare scadere fiind inregistrata pe segmentul apartamentelor cu patru camere, arata un studiu realizat de portalul AnunturiParticulari.

Chiria medie solicitata de proprietari pentru garsoniere a scazut pana la 235 euro in luna ianuarie, cu 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut si cu 35% fata de luna ianuarie 2009, arata datele celor de la AnunturiParticulari.ro.

Pentru apartamentele cu doau camere, pretul mediu de inchiriere scazut cu 12% in prima luna a acestui an fata de aceeasi perioada din 2010, pana la 326 euro, in scadere cu 37% fata de ianuarie 2009.

Chiriile apartamentelor cu trei camere au coborat cu 15% in luna ianuarie fata de acceasi luna a anului trecut, pana la 459 euro, cu 40% mai putin fata de valoarea de acum doi ani, potrivit portalului imobiliar.

In ceea ce priveste apartamentele cu patru camere, proprietarii au solicitat un pret mediu de inchiriere de 620 euro, mai mic cu 20% fata de ianuarie 2010. Fata de ianuarie 2009, chiria apartamentelor de 4 camere aproape s-a injumatatit, spun cei de la AnunturiParticulari.ro.

Citeste si Chiriile apartamentelor, mai mici cu 25%. Mai este loc de scadere?.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri