Gecad ePayment a investit 100.000 euro in noul sediu din Opera Center

Compania Gecad Epayment, integrator de solutii de comert electronic, s-a mutat de la finalul luniii ianuarie in cladirea Opera Center 2 , amplasata in apropiere de statia de metrou Eroilor, investitia in amenajarea noului sediu ridicandu-se la 100.000 de euro.

Anterior, compania avea sediul in cladirea Conect din Pipera. Mutarea a venit dupa ce anul trecut grupul sud-african Naspers a cumparat 83% din Gecad Epayment, companie lansata in 2005 de Radu Georgescu, fondatorul grupului Gecad.

“In primul rand, am cautat o cladire din clasa A, un spatiu central si accesibil pentru ca toti angajatii sa poata ajunge cu usurinta la birou. Ne-am dorit, totodata, sa facilitam intalnirile directe cu clientii nostri si sa le oferim acces mai usor la evenimentele organizate in cadrul companiei”, a declarat, pentru Wall-Street, Cristina Vranceanu, specialist in relatii publice si marketing in cadrul integratorului.

Investitia in amenajarea noului sediu de 400 de metri patrati a fost de peste 100.000 euro, potrivit oficialilor Gecad Epayment.

In prezent, pentru Gecad Epayment lucreaza 28 de persoane, insa conducerea companiei intentioneaza sa mai angajeaza sapte persoane in acest an, in special in departamentele de vanzari, dezvoltare si suport.

Proiectul de birouri Opera Center a fost dezvoltat de Portland Trust si cumparat ulterior de fondul austriac de investitii CA IMMO. Cladirea Opera Center I are o suprafata de 11.480 mp si a fost achizitionata in 2003, in timp ce Opera Center II are 3.300 mp si a fost cumparata in anul 2004.

Printre ceilalti chiriasi ai Opera Center se numara companiile Adecco, GlaxoSmithKline, Cushman & Wakefield, Renault si Centrul Medical Unirea.

Cladirea ocupa locul sase in topul celor mai bune proiecte de afaceri din Bucuresti, realizat de wall-street.ro. Chiriile pentru cladirile moderne de birouri din zona Eroilor oscileaza in jurul valorii de 14 euro/mp/luna, potrivit informatiilor recente din piata.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri