Compania Nova Imobiliare, dezvoltatorul complexului comercial Colosseum din zona Chitila din Bucuresti, investitie de 350 milioane de euro, a luat un credit de la Bank of Cyprus garantat pana la suma maxima de 26,3 de milioane de euro, scrie Mediafax.

Colosseum va avea o suprafata totala de 190.000 metri patrati si va include un mall si un parc de retail autonom, cu 480 de magazine si peste 10.000 locuri de parcare gratuite.

Dezvoltatorul proiectului, compania Nova Imobiliare, controlata de un grup de investitori britanici, a anuntat livrarea proiectului in doua etape. Prima faza presupune finalizarea parcului de retail de 53.000 metri patrati, dezvoltatorul anuntand deja ca este finantata de Bank of Cyprus, dar fara se specifice valoarea imprumutului.

In aceasta faza vor fi finalizate un hipermarket Carrefour si primul magazin de bricolaj Leroy Merlin din Romania. Lucrarile la parcul de retail sunt in derulare, deschiderea fiind programata pentru septembrie 2011.

Investitia totala depaseste 350 milioane de euro si va crea peste 5.000 de locuri de munca.
In a doua etapa a proiectului, a carei finalizare este prevazuta pentru 2012, va fi deschis mallul, cu o suprafata de 137.000 metri patrati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si