„De cand am reluat lucrarile la mall, traficul si vanzarile au crescut semnificativ in Galerie. Suntem in grafic cu lucrarile pentru deschiderea mall-ului in toamna aceasta, aflandu-ne in negocieri avansate cu o serie de chiriasi doriti de orice centru comercial, pe care speram sa ii putem anunta curand”, a declarat Graham Kilbane (foto), CEO Omilos Group.

Deschiderea magazinului Sprider Stores in apropierea locului de joaca Kangoroo Land si a noii cafenele traditionale Madame Pondarosa face parte din prima faza operationala a mall-ului.

ERA Shopping Park va fi finalizat in totalitate in 2012 si va avea o suprafata inchiriabila de 62.500 mp. Proiectul este format dintr-o galerie de cumparaturi de 7.500 mp inchiriabili si va cuprinde peste 40 de magazine, avand ca ancore hypermarketul Carrefour (15.100 mp), Bricostore (9.592 mp) si Altex Megastore (3.192 mp) – operationale inca din 2009, la care se adauga magazinul Mobexpert (8.000 mp) si Cinema City (3.000 mp).

Mall-ul este programat pentru deschidere in toamna acestui an si va avea 70 de magazine si o parcare exterioara de peste 2.000 de locuri.

Citeste si:

Ce se mai construieste in Oradea

Tot la Oradea, sibienii Kurt Wagner si Klaus Reisenauer, actionarii Oasis, au anuntat ca vor investi circa 50 de milioane de euro intr-un centrul comercial, denumit Prima Shopping Center, care va fi construit pe amplasamentul fostei fabrici Infratirea.

In plus, firma Shopping Center Holding, controlata de omul de afaceri Gabriel Popoviciu, care a preluat centrul comercial Tiago Mall Oradea, aflat in faliment, pentru suma de 30,5 milioane de euro plus TVA, a anuntat ca va investi inca 20 milioane de euro pentru a deschide mall-ul in primavara acestui an, sub denumirea de Oradea Shopping City.