Radu Boitan, director al companiei de consultanta imobiliara King Sturge, a fost desemnat presedinte al RICS (The Royal Institution of Chartered Surveyors) in Romania.
Certificatul RICS a inceput sa fie solicitat din ce in ce mai mult de catre clienti internationali pe care King Sturge ii reprezinta, in special pentru evaluari, adauga el.

“Pe masura ce piata se va maturiza si din ce in ce mai multi investitori institutionali vor intra pe piata, este foarte probabil ca o mai buna transparenta si certificatele profesionale sa devina o conditie, lucru pe care il confera statutul de membru RICS, ca individ ori companie” , a declarat Radu Boitan (foto).

In Romania, institutul planifica instruirea si suportul permanent al studentilor APC (Assessment of Professional Competence- perioada de instruire practica premergatoare examinarii finale), precum si al candidatilor care sunt deja profesionisti practicanti, prin studii de caz, note informative, popularizarea standardelor si a celor mai bune practici pentru fiecare segment de activitate.

O alta actiune va fi promovarea standardelor de evaluare RICS “Red Book” si posibilitatea traducerii lor in limba romana.

Radu Boitan, are o experienta de peste 14 ani in domeniul consultantei imobiliare incluzand investitii, evaluari, cercetari de piata, servicii profesionale, precum si servicii de intermediere imobiliara in Romania.

RICS (Institutul Regal al Inspectorilor Acreditati) a fost creat in 1868 in Marea Britanie.

Vezi aici cum arata biroul King Sturge Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri