Cristina Pelin, șefa Direcției de Sănătate Publică București (DSP), nu se mai află în funcție. Aceasta a demisionat, potrivit Digi24.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, i-a acceptat demisia.

Costache spunea în urmă cu câteva zile că este nemulțumit de activitatea DSP și că va trimite o echipă de control la instituție.

În plus, oameni care au nevoie de informații sau avize de la DSP s-au plâns că fie nu li se răspundea la telefon, fie erau pasați la alte instituții. Un exemplu este cel al unui tânăr care s-a izolat după ce a intrat în contact cu o persoană venită din Italia și a sunat la DSP pentru a afla cum trebuie să procedeze. A fost nevoie de 17 apeluri pentru a i se răspunde în sfârșit, doar ca să fie apoi trimis la DSP Olt.

Pa pagina de Facebook a DSP, o altă persoană se plângea că se răspunde la telefon doar între orele 12-15:00.

Pelin a declarat că au fost instalate linii telefonice suplimentare pentru a face față numărului mare de apeluri.

„Se răspunde de dimineaţă, de la ora 8, până la patru şi jumătate după-amiaza. Acum, să nu-şi imagineze careva că o să răspundă şi noaptea. Dar noaptea avem linia de gardă, unde e cineva permanent şi ne anunţă dacă e vreun eveniment”, spunea şefa DSP Bucureşti.

Știre în actualizare.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri