Trei pacienți infectați cu coronavirus vor fi externați sâmbătă seară după ce aceștia s-au vindecat, informează autoritățile.

Este vorba de o femeie de 26 de ani, o adolescentă de 16 ani și tatăl acesteia din urmă, de 44 ani, toți din Hunedoara. Astfel, în total, 9 din cei 102 pacienți confirmați cu coronavirus au fost vindecați.

”În această seară vor fi realizate procedurile de externare pentru 3 pacienți care au fost internați în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Ultimele 2 rezultate ale testelor realizate acestor persoane sunt negative, iar conform definiției de caz, acestea sunt considerate vindecate. Este vorba despre femeia de 26 de ani din Hunedoara, de bărbatul de 44 ani și fiica acestuia în vârstă de 16 ani tot din Hunedoara. Astfel, la nivel național sunt considerate vindecate 9 persoane care au fost infectate cu noul coronavirus”, se arată în comunicatul autorităților, scrie G4Media.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri